Menu

Kwaliteit zie je...

Menu

                              Modellen

Uw inspiratiepagina met voorbeeld modellen van Majo de Bruijn Haarverzorging Kortgene in Zeeland.

Majo de Bruijn Haarverzorging presenteert online diverse modellen die u hopelijk kunnen inspireren! Neem nu een kijkje!

Deze pagina is bedoeld voor uw inspiratie, zodat u samen met mij een trendy model kan kiezen. Ik zorg er samen met u voor dat dit geheel bij uw persoonlijke stijl en uitstraling past, dit geheel in overeenstemming met de laatste mode.

 

Mixed: herfst winter 2016/2017

Het is ‘the best of both worlds’: met MIXED, de Haarlijn van het komend seizoen, combineert  Majo de Bruijn Haarverzorging iconische modellen uit het verleden met de allernieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken.“Dat levert waanzinnig mooie kapsels op met een supergoede basis voor verschillende soortenstyling”, aldus Majo. “Class is never out of style!”

Sommige modellen zijn niet voor niets een klassieker.

Neem de mode: met een jeans, little black dress of witte blouse zit je (bijna) altijd goed, bij wat voor gelegenheid je ze ook draagt. “Dat wil echter niet zeggen dat ze tijdloos zijn”, weet Majo. “Met een jeans van vijf jaar geleden wil je nu bijvoorbeeld echt niet meer worden gezien. Heuplijn, pijpwijdte, skinny of baggy: alles is aan trends onderhevig. Met kapsels is het net zo. Als je goed kijkt, zie je dat klassiekers als de boblijn de inspiratie vormen voor deze nieuwe Haarlijncollectie. Maar met combinaties van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken ontstaat absoluut een look van nu! Dat wil zeggen: los en luchtig met veel textuur, beweging en diepte. Een soort hippe 3D-versie van het origineel, waarmee je veel kanten uit kunt qua styling.”

Strobing

In najaar/winter zie je vaak als vanzelfsprekend wat diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade – zowel puur, melk én wit. Want ook lichte tinten blijven actueel. De grootste kleurtrend zit hem komend seizoen dan ook niet zozeer in de tinten zelf, maar in een nieuwe geavanceerde kleurtechniek: strobing, een trend die is overgewaaid uit de make-up wereld. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect. “Dat doe ik nu ook in het haar, via een mix van twee verschillende kleurtechnieken”, legt Majo uit. “Daardoor versterken we het 3D-effect van je kapsel, echt supermooi. En voor mij als kapper is het puur vakwerk, bijna te vergelijken met schilderkunst!”

Zoek de verschillen!

Moest de originele classic vroeger zes weken lang in precies dezelfde vorm blijven zitten, met de hippe 3D-varianten kun je qua styling letterlijk alle kanten uit. Zodat je soms nauwelijks ziet welke klassieker aan de basis staat van jouw look. “Ik heb een breed assortiment met geweldige stylingproducten dat je daarbij kan helpen”, wijst Majo. “Bovendien vindt ik het leuk om onze klanten allerlei tips en adviezen te geven waarmee ze zichzelf in no time veranderen van een zakenman in een rock hero of van een schooljuf in een vamp. Want ook zij zijn MIXED!”

Haarmode 2017

VOORJAAR 2016 Majo de Bruijn Haarverzorging  is klaar voor Cover!

Bij Majo de Bruijn Haarverzorging hebben ze zin in het  SarahCeyline Rogier
nieuwe seizoen. Reden? De nieuwe  trendkapsels uit Cover, de Nederlandse  Haarmodelijn voorjaar/zomer 2016. Met  pure, comfortabele kapsels, een sereen  licht kleurbeeld en relaxte styling  creëren ze voor iedere klant de perfecte  look. Majo: “Je loopt de salon  uit en kunt bij wijze van spreken zó op een cover!”

Je ziet het ook in de mode: we gaan tegenwoordig voor kwaliteit, maar vooral
in combinatie met comfort en gemak. “Kleding moet lekker zitten en goed bijcover bij kapsalon majo de bruijnLars
je passen”, ervaart Majo. “Kijk naar de covers van trendy magazines en je ziet dat het met haarmode niet anders is. Via een technisch perfect geknipte coupe geven we onze klanten daarom de basis voor een look die ze zelf thuis ook kunt realiseren en waar ze lang plezier van zullen hebben.”

 

Diamondvorm

De kapsels uit de nieuwe Haarlijn typeren zich door de zogenaamde diamantvorm.
“Wanneer je het gezicht van vooraf bekijkt, zie je een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze, lange bovenkant”, legt Majo de Bruijn uit. “Net als de vorm van een diamant. Door speciale kniptechnieken wisselen we grafische lijnen af met zachte, beweeglijke lagen voor een absoluut coverwaardige look.”

Huwelijk tussen warm en koel

Rood en roze combineren? Dat vloekt, vonden we vroeger. Nu doen we bij wijze van spreken niet anders. “Met koele en warme haartinten zie je dit seizoen dezelfde ommezwaai ontstaan”, schetst Majo de Bruijn. “Waar voorheen combinaties van bijvoorbeeld koper- en grijstinten not done waren, geven ze nu een hippe twist aan de trendkapsels in Cover. Wat overigens niet wil zeggen dat je ongestraft kunt combineren: je moet een getraind oog hebben om te zien hoever je daarin bij iemand kan gaan.” Het totale kleurbeeld in de nieuwe Haarlijn is overwegend licht, bijna ‘zen’, waarin zachte beige-, zand- en grijstinten elkaar ton-sur-ton afwisselen. En dé trendkleur van dit seizoen? Lavendel!

Het valt op dat de trendkapsels van Cover weliswaar mooi gestyld zijn, maar vooral niet overdreven ‘gekapt’. “Klopt, dat ene nonchalante plukje hier en die paar brutaal uitstekende haren daar geven jouw look juist iets eigens, iets dat
bij je past”, vindt Majo. “En precies die relaxte styling geeft een beeld dat ideaal is voor de perfecte cover!”

 

Urban, De Nederlandse Haarmodelijn winter 2015/2016

Streetfashion is dé inspiratie voor de kapsels van het komend seizoen. Deze winter zie je veel overlappende lengtes waarmeejeje look eenvoudig kunt stylen én restylen. Opvallend zijn de pony’s die het gezicht framen en de nieuwe kleurtechniek die zorgt voor spannende contrasten van donker naar licht. Majo de Bruijn Haarverzorging vertaalt deze city lifestyle naar individueel en makkelijk te dragen haar met de kapsels uit Urban, de Haarlijn najaar/winter 2015-2016.

De vrijheid van de stad, het individualisme van nu: waarin vind je meer uiting van je persoonlijkheid dan in je kapsel? De trend van nu is makkelijk vallend haar dat snel en simpel met de handen te stylen valt. En te restylen valt bij een andere mood! Lengte doet er niet toe. Voor zowel kort, medium als lang haar heb ik de techniek in huis voor de overlappende lagen van dit seizoen. Daarmee creëer jij de streetfashionlook die jij wilt.

 

Je gezicht omlijst

Komend najaar – winter krijgt de pony meer ruimte. Als een frame die je gezicht omlijst, maak je hiermee een duidelijk statement. Door de speciale knip- en snijtechnieken van Majo creëer je echter in no time een compleet ander frame. Het kortere onderhaar draagt immers de bovenlaag waardoor de pony opeens transformeert: disconnectie is hier het toverwoord. Met een stijl- of krultang breng je in lang haar makkelijk de achteloze krul aan die overloopt in de steile punten.

 

Kopertinten

De kleur is aan jou. Meer dan ooit bieden de steeds uitgebreidere kleuringen je de mogelijkheid om te benadrukken wie jij bent. Laat Majo je adviseren welke tinten passen bij de kleur van je ogen en je huid. De in het vorig jaar seizoen ingezette trend van zwoelrood met chocoladetinten zien we dit seizoen terug, maar neigt in het najaar meer naar warmrood, aubergine en kopertinten. Diepdonkerbruin wordt nu bijvoorbeeld gecombineerd met felkoper in een bijzondere kleurtechniek: balayage. De highlights beginnen pas halverwege het hoofd waarbij het haar in subtiele vegen lichter kleurt tot aan de massieve lichte tint in de punten toe. Het gevolg: drie tinten verschil in één kapsel! Majo kent deze speciale techniek waarmee je haar optisch meer volume en diepte krijgt. En jij een spectaculaire nieuwe look.

 

City lifestyle

Of jouw inspiratie nu in de straten van Berlijn, Parijs, New York of Amsterdam ligt, dit najaar is het haar makkelijk draagbaar en nooit overgestyleerd. Majo heeft de kwalitatief hoogwaardige producten, stylingtools en technieken in huis zodat je zelf overal de look kunt creëren die bij je past. Van strak tot beweging en van industrial tot catchy: de Haarlijn najaar/winter 2015-2016 staat voor draagbaar haar waar je dagelijks mee gezien mag worden.

 

kkk

 

Balance, De Nederlandse Haarmodelijn zomer 2015

Soepele lijnen die precies aansluiten bij de vorm van je gezicht. Met een rustig kleurverloop van donker naar licht, in gloedvolle rood- of bruintinten. En een styling die aan de buitenkant laat zien hoe je je van binnen voelt. Met de kapsels uit Balance, de Haarlijn voorjaar/zomer 2015, brengt Majo je uiterlijk en innerlijk compleet in harmonie.

Balans in je leven: zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Balans tussen werk en privé. Tussen in- en ontspanning. Tussen lichaam en geest. Majo helpt je in ieder geval met één aspect: de balans tussen uiterlijk en innerlijk. Want feit is dat je beter in je vel zit als je weet dat je er goed uitziet. En dat gaat lukken na een bezoek aan Majo de Bruijn Haarverzorging. Majo heeft de hipste kapsels uit de nieuwe Haarlijn voorjaar/zomer 2015 namelijk al helemaal in de vingers!

Haar en gezicht zijn één

Jij en je kapsel zijn dit voorjaar perfect in harmonie. Logisch, want met alle knip- en snijtechnieken die Majo in huis heeft, laat ze jouw nieuwe haircut naadloos aansluiten op de vorm van je gezicht. Komend seizoen zie je lijnen die soepel in elkaar overlopen en mooi op elkaar aansluiten: er is nauwelijks sprake van disconnectie. En hoewel pony’s soms naar één kant worden gedragen, is symmetrie – de perfecte balans tussen links en rechts – dit seizoen een sleutelwoord.

Red hot!

Roodtinten zijn hot deze zomer, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper. Maar ook chocoladetinten (melk én puur!) en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen – al dan niet in mooie matte astinten. Welke combi jij kiest, hangt helemaal af van wat past bij de kleur van jouw huid en ogen, maar uiteraard ook van wat je wilt uitdragen met jouw kapsel. Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten: een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven. Majo de Bruijn Haarverzorging in Kortgene is hiervoor the place to be: Ik beheers een speciale techniek waardoor succes gegarandeerd is.

Yin & yang

Net als ieder mens verenig jij ook een aantal uitersten. Waarom zou je die niet tot uitdrukking laten komen via je haarstyling? Het ene moment een strakke, supergladde look en het volgende moment meer textuur, krul en beweging. Twee ogenschijnlijke uitersten die elkaar echter aanvullen en samenkomen in jou. Als yin & yang. Gewoon een kwestie van de juiste balans.

Zomermode van Majo de Bruijn Haarverzorging in Kortgene

Vrouwen worden vandaag geïnspireerd door uiteenlopende streetstyles, looks van internationale celebrities en de laatste catwalk trends. Ook de mannen zijn geïnspireerd door de trends van nu en willen net als vrouwen on trend zijn.

zomermode Majo de Bruijn Haarverzorging, Kortgene

 

Winter 2015

Met meerdere rondgeknipte lagen wordt het komend seizoen beweging in het haar gebracht, het creëert een spannend spel tussen licht en schaduw. De Haarlijn Shades vraagt om vakmanschap van de kapper: hoe natuurlijker een kapsel valt, hoe beter de techniek moet zijn. Majo heeft dit vakmanschap in de vingers, zij zorgt voor fantastische modellen. Met je eigen valling als uitgangspunt zorgen zij er voor dat je dit seizoen helemaal ‘up to date’ bent. Het haar blijft mooi in model: zelf kun je het gemakkelijk stylen en het die nonchalante maar toch stoere look meegeven. En de spectaculaire kleuringen blijven lang goed!

 

                                                      De nieuwe herfst en wintermode 2014: SHADES

kort herfst kapsel 2014 bij Majo uit Kortgene           heren mode bij Majo uit Kortgene         look 2014 bij Majo in Kortgene

 

Heren najaarsmode 2014           Winter haarmode 2014 bij Majo, Kortgene         Heren haar modelijn 2014

 

Winter haarmode 2014           Korte najaars haarmode 2014          Modieuze look 2014

Come out of the Shades

Met de natuurlijk vallende kapsels van de nieuwe Haarlijn ‘Shades’ kun je deze winter helemaal jezelf zijn. Kom nu naar Kortgene voor de nieuwste modellen vol beweging, licht en schaduw. Ik beheerst de technieken tot in de puntjes en zorgt ervoor dat je kapsel deze winter helemaal aansluit op het modebeeld.

Met meerdere rondgeknipte lagen wordt het komend seizoen beweging in het haar gebracht, het creëert een spannend spel tussen licht en schaduw. De Haarlijn Shades vraagt om vakmanschap van de kapper: hoe natuurlijker een kapsel valt, hoe beter de techniek moet zijn. Ik heb dit vakmanschap in de vingers. Met je eigen valling als uitgangspunt zorg ik er voor dat je dit seizoen helemaal ‘up to date’ bent. Het haar blijft mooi in model: zelf kun je het gemakkelijk stylen en het die nonchalante maar toch stoere look meegeven. En de spectaculaire kleuringen blijven lang goed!

 

Bekijk hier de  haarmodelijn 2014 “‘SPIRIT”:

Modellen Majo de Bruijn 2014-2015        Modellen Majo de Bruijn 2014-2015 Modellen Majo de Bruijn 2014-2015

Modellen Majo de Bruijn 2014-2015        Modellen Majo de Bruijn 2014-2015      Modellen Majo de Bruijn 2014-2015

Modellen Majo de Bruijn 2014-2015         Modellen Majo de Bruijn 2014-2015

Modellen Majo de Bruijn 2014-2015        Modellen Majo de Bruijn 2014-2015      Modellen Majo de Bruijn 2014-2015

 

Bekijk hier de foto’s van Haarmode 2014 – 2015 “SPIRIT”.

 

Haarmode Haarmode Haarmode Haarmode

 Het kappersboek; laat u inspireren! 

In het modellenboek van De Kapperssite vindt u mooie en unieke kapsels terug die u wellicht kunnen inspireren. Wilt u advies op maat? Dan helpt Majo u zelf ook graag.

Modellenboek